Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Ford Focus

1.0 125pk 4-deurs Titanium, Navi, Cruise C.

Prijs
12.400
Vakgarage Los B.V.
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Velgen en banden
Verlichting exterieur
Zichtbaarheid
Sloten
Stuurinrichting
Audio, tv en 12v access
Ruiten en glas
Zetels
Ventilatie en verwarming
Remmen
Gordels en airbags
Verlichting exterieur
Trim exterieur
Instrumenten
Overig
Meer tonen
Extra informatie

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Ford Focus. Het is een auto van het bouwjaar 2017, hij heeft 80115 kilometer op de teller staan. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten. De getoonde prijs is inclusief APK en tenaamstelling, exclusief aanvullende garantie. Voor € 595,- extra heeft u het aanvullende BOVAG-pakket *, bestaande uit: - 6 maanden volledige garantie - Onderhoudsbeurt volgens schema - 12 maanden Vakgarage Pechhulp - Gratis vervangend vervoer in de garantie periode (* op ViaBOVAG.nl is dit inclusief)

Vakgarage Los Rijsoord is de nieuwe naam van Autobedrijf Los, van 1992 tot 2019 officieel Honda dealer in de regio Ridderkerk, Barendrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en omstreken. Met een ervaren team van goed opgeleide medewerkers staan wij garant voor optimale service en deskundigheid bij zowel de aanschaf, het onderhouden of repareren van uw auto. Al meer dan 50 jaar zijn wij BOVAG lid, hierdoor staan wij garant voor service en kwaliteit. Bekijk ook eens onze reviews: https://www.klantenvertellen.nl/reviews/1048809/vakgarage-los-rijsoord

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Video’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions